Imaste vprašanje?

INFRABOOST infrardeči IR grelni panel iR18 1800W

Stara cena:370.00EUR
Cena:290.00EUR
Takoj iz zaloge
Dodaj v košarico

 

 

INFRABOOST - iR18 je infrardeči IR grelni panel primeren za večje in tudi višje prostore. Z enim panelom lahko tako ogrevate večji prostor. Primerni za stanovanja, hiše, terase, gostilniške lokale, skladišča, rastlinjake itn. IZJEMNO HITRO OGREJE PROSTOR. Namestitev panela je lahko stropna ali stenska.

So tudi idealna zamenjava za plinske gobe, ki jih imajo gostilničarji postavljene na terasah (kadilski zakon), saj je poraba skoraj do 60% manjša in ni stroškov vzdrževanja.

Življenjska doba delovanja je > 20 let. INFRABOOST paneli so varni in zdravju popolnima neškodljivi. Opremljeni so s CE certifikatom.

So idealna zamenjava za plinske gobe, ki jih imajo gostilničarji postavljene na terasah (kadilski zakon), saj je poraba skoraj do 60% manjša in ni stroškov vzdrževanja. Ni potrebno prenašati težkih plinskih jeklenk. Panele lahko opremimo s senzorji in conskimi moduli za dodatne prihranke. Ne povzročajo neprijetnega vonja. Ogravanje je popolnoma varno.

Ogreva notranje prostore do 20m²* in zunanje prostore do 7m² *.

 

* Poraba električne energije in kvaliteta ogrevanja sta odvisna od izolacije tal, sten, stropa, itn..  Za podrobnosti glej opozorila na strani NASVETI IN OPOZORILA!

 

 

 

 

Tehnični podatki

Moč in cena porabe el. energije:

1800W,      1,8kW x 0,12EUR/kWh= 21,6 centa na uro

Obratovalna napetost:

230V / 50Hz , 7.8A

Površina:

Črna

Obratovalna temperatura:

cca.380°C - Aero-tech grelni element

Električni priklop:

s kablom 3x1,5mm²

Montaža panela:

Zidna ali stropna

Razred zaščite:

IPX4

Certifikati:

CE

 

Dimenzije in teža

Dimenzije panela:

1000 x 189 x 67 mm

Bruto teža:

7,2kg

 

360° pogled s povečavo