english slovensko
NE PREZRI!

Za naročila nad  € 99,-  nudimo brezplačno dostavo neglede na težo in lokacijo po Sloveniji. Razen, če ni posebej določeno!

Keramični IR paneli


CERAMIC IR panel vas bo navdušil. Ponuja mnogo prednosti v primerjavi z drugimi paneli in je NAŠ NAJBOLJŠI PANEL.

Keramika panela je negorljiva in zelo trpežna. Temperatura površine keramike je 80°C in je nižja kot pri običajnih panelih. Toplota panelov ima terapevtski učinek na telo. Pripisujemo ji podobne lastnosti, kot se jih dosega s terapijo vročih kamnov - "stone therapy", kjer toplota kamna sprošča napetost v mišicah.

Z gladko in sijočo keramično - porcelanasto površino in s samo 14~17mm debeline bo panel s svojim videzom pričaral kanček prestiža. 

Popolno varnost in ustreznost je certificiral TÜV. Električni zaščitni razred panela je IP54, kar pomeni , da ga brez omejitev lahko uporabljate v vlažnih prostorih! Panel je neobčutljiv na električna nihanja. Vabljeni na ogled v naš poslovni prostor.

 

 

Idelani za prostore s slabšo izolacijo in višino nad 3,5m

Keramika se je izkazala, kot izjemen material za shranjevanje toplote.

 


***** GRELNE PLOŠČE SE ODLIČNO OBNESEJO V STAREJŠIH SLABO IZOLIRANIH BIVALNIH PROSTORIH IN PROSTORIH Z VISOKIMI STROPOVI! *****

Ljudje z alergijo na hišni prah lahko dobesedno zadihajo. Zaradi oddajanja toplotnih valov v prostor se ustvari minimalna tempertaurna razlika med stropom in tlemi.

Zaradi tega ne pride do vrtinčenja alergenih delov, kot je to slučaj pri ogrevalnih sistem z velikim deležem konvenkcije, ki zrak različno ogrejejo in ga vrtinčijo. Hišni prah in v njem nakopičeni iztrebki pršic tako ostanejo na tleh, kjer se lahko posesajo ali počistijo.