Kako oddati naročilo

Naročanje je zelo enostavno! Na naši spletni strani lahko oddate naročila štiriindvajset ur na dan.

Pred začetkom postopka naročanja, si prosim oglejte pogoje glede dostave in oblik plačila.

Izdelki so na voljo preko navigacije. V kolikor ste izbrali željeni izdelek, ga s klikom na gumb Dodaj v košarico, oddate v Košarico za naročilo.

Nato v zgornjem desnem kotu kliknite Košarica. V košarici lahko naročenim artiklom spremenite pred oddajo naročila količine ali pa jih z naročila umaknete.

Za nadaljevanje postopka naročanja kliknite v Košarici na gumb Blagajna. Sedaj boste pričeli s procesom naročanja. V kolikor ste naš redni kupec oz. ste pri nas že nakupovali, se lahko enostavno prijavite z vašimi podatki. V ta namen uporabite zavihek Prijavite se, če že imate račun.  V primeru, da ste naša nova stranka, se lahko ob samem procesu naročanja enostavno in preprosto registrirate. V ta namen uporabite zavihek Registrirajte se ali kupujte kot gost brez prijave. V primeru nakupa kot gost, prav tako uporabite zavihek Registrirajte se ali kupujte kot gost brez prijave in polja, ki so namenjena za registracijo uporabnika (to so Uporabniško ime, Geslo, Potrdi geslo) pustite prazna.

Pred oddajo naročilo, preverite pravilnost naročila s klikom na Košarico v zgornjem desnem kotu, kjer se vam izpiše pregled celotne vsebine naročila vključno s količino in ceno. Preverite pravilnost naročila! V kolikor ste izdelek nepravilno izbrali, ga odstranite iz Košarice s klikom na Izbriši in nato kliknete na gumb Shrani in nato kliknite na gumb Blagajna. V naslednjih poljih izberete naslov za dostavo ter izberite željen način plačila.
Pred klikom na gumb Naročilo z obveznostjo plačila se vam v spodnjem delu obrazca izpiše povzetek vašega naročilo, ki ga s klikom na gumb Naročilo z obveznostjo plačila tudi uspešno zaključite. S tem je vaše naročilo oddano.

Na vaš elektronski naslov boste prejeli potrdilo o naročilu. Vaše naročilo bo obdelano v najkrajšem možnem času.

 

Zaloga in razpoložljivost

Trudimo se, da vam vedno ponudimo čim več izdelkov in, da imamo tudi vedno na zalogi. Izdelki, ki so na zalogi, bodo odposlani še isti ali najkasneje naslednji delovni dan.

Na strani izdelka, si lahko ogledate status dostave izdelka. Ločeno je prikazano:

  • Takoj iz zaloge
  • Na voljo ponovno po X datumu
  • Artikel trenutno ni dobavljiv

V kolikor imate svoje izdelke že v košarici, je na strani pregleda košarice predviden datum dostave vašega celotnega naročila.

V kolikor se naknadno pojavijo težave pri sami dostavi vas bomo o tem obvestili.

 

Kaj pomeni dodatna Opomba v obrazcu naročila?

Dodatne opombe za naročilo lahko oddate v samem obrazcu naročila. Opomba predstavlja dodatne informacije za naš logistični center.

Naša služba za podporo strankam poskuša te informacije posredovati na posamezne dostavne službe. Na žalost, ne moremo zagotoviti, da bodo dostavne službe obvestilo prejele oz. upoštevale.

V kolikor želite vaše naročilo spremeniti ali dodati informacije se lahko obrnete na naš oddelek za podporo strankam narocila@eaelektronika.si

 

Kaj pomenijo posamezna stanja mojega naročila?

Ko ste enkrat oddali naročilo, lahko v vašem računu vidite trenutni status vašega naročila. Prosimo, bodite pozorni na status naročila, ko želite naročilo spremeniti.  

V pripravi - naročilo sprejeto, vendar še ni obdelano. Spremembe so še mogoče.  

V procesu pakiranja - paket je v procesu pakiranja ali je že na poti k dostavni službi. Spremembe niso mogoče.

Končano - naročilo je bilo poslano.

Preklicano - vaše naročilo je bilo preklicano.