Pogosto zastavljena vprašanja

Na tržišču se prodajajo generatorji drugih proizvajalcev po polovičnih cenah. Kje so razlike z Ionic-Pulser® generatorjem?

Na žalost gre pogosto za neuspešne imitacije Ionic-Pulser® generatorja . Na tržišču ne obstaja nobena druga naprava , ki uporablja tehnologijo originalnega Ionic-Pulser® generatorja, čeprav se to trdi.


Navedli vam bomo prednosti našega generatorja, potem pa lahko sami primerjate :
prednost je v inteligenti elektroniki - saj naprava sama določi prevodnost vode. Proizvodnja je tako možna tudi v električno neprevodni vodi.
 • priložen je posebni omrežni adapter s 30V, ki omogoča elektroniki Ionic-Pulserja®, da lahko pošlje na elektrode tudi do 58V, kar omogoča optimizirano zmogljivost.
 • Drugi generatorji na tržišču imajo probleme s proizvodnjo saj je ta odvisna od prevodnosti vode, temperature, kvalitete vode in površine elektrod. Prav tako ne omogočajo linearnega oddajanja srebra, kar privede do napačnih koncentracij, ki se lahko tudi do nekajkrat razlikujejo od želene.
 • Visoka kvaliteta priloženih elektrod iz srebra, ki je ključna za kvaliteto. Te se ponašajo s čistostjo 99.99%.
 • Ionic-Pulser® zagotavlja natančne koncentracije
 • Preizkušen in potrjen v neodvisnih laboratorijih (Standard S)
 • Možno je proizvajati kocentracije do 200 ppm in več
 • Optimalna porazdelitev delcev
 • Najkrajši proizvodni časi. Proizvodni časi so lahko že samo nekaj minut.
 • Preprosta uporaba
 • Zelo natančna navodila za uporabo
 • Zelo visoka zanesljivost naprave, ker ne uporabljamo opreme in sestavnih delov, ki so nagnjena k motnjam ali okvaram.
 • Največ izkušenj, vključno s tistimi iz znanih knjig avtorjev, ki temeljijo na delu z Ionic-Pulserjem®

Lahko z Ionic-Pulser® generatorjem določim stopnjo koncentracije?
Iz priložene tabele odčitate proizvodni čas za želelno koncentracijo. Potenciometre, LED prikazovalnike itn. smo zavestno opustili, saj so ti sestavni deli precej podvrženi motnjam in okvaram.

Kolikšno količino koloidnega srebra lahko proizvedem?

Ta je odvisna od proizvedene koncentracije. S parom elektrod iz srebra lahko proizvedete najmanj 120 litrov koloidnega srebra pri koncentraciji 25ppm, ali:

- najmanj 60 litrov pri koncentraciji 50ppm
- najmanj 600 litrov pri koncentraciji 5ppm

Katera koncentracija je optimalna?

Koncentracija, ki jo svetuje profesor Reinelt in ki jo svetujemo za začetek uporabe je 25ppm.


Kako omogoča generator Ionic-Pulser® točne koncentracije?

Ionic-Pulser® generator zagotavlja standardizirano, linearno in s tem konstantno oddajanje srebra. Tehnologija temelji na izjemnem postopku, ki ga je razvil in dodelal W. Jenkner. Drugi generatorji na tržišču imajo probleme s proizvodnjo saj je ta odvisna od prevodnosti vode, temperature, kvalitete vode in površine elektrod. Prav tako ne omogočajo linearnega oddajanja srebra, kar privede do napačnih koncentracij, ki se lahko tudi do nekajkrat razlikujejo od želene.


Kako shranjujem koloidno srebro ?

Najbolje zaščiteno pred svetlobo v rjavi steklenički na temnem in hladnem mestu. Modre ali vijolične steklenice niso primerne. Kovinske ali plastične steklenice niso primerne. Preprečite elektromagnetna polja (ki jih npr. proizvajajo štedilnik, televizor, stereo naprava, mikrovalovna pečica itn.) v neposredni bližini. Ne shranjujte koloidnega srebra v hladilniku.


Meritev koncentracije ?

Koncentracijo koloidnega sredbra laiki ne morejo izmeriti.
S TDS merilci (ki merijo prevodnost), določevanjem barve koloidnega srebra ali z uporabo Tyndall efekta SE KONCETRACIJE NE DA IZMERITI! To je dejstvo, ki ga ignorirajo celo različni knjižni avtorji.
VSEBNOST  SREBRA LAHKO DOLOČIJO SAMO POSEBNI LABORATORIJI ZA ANALITIKO PLEMENITIH KOVIN!

Merjenje koncentracije srebra z enostavnimi TDS merilniki oz. drugimi merilniki prevodnosti NI MOGOČE!

Te naprave merijo samo raztopljene delce (Ione), zato so primerne samo za merjenje raztopin (npr. solnih raztopin, vodo iz osmoznih naprav itn.)  Koloidnih delcev te naprave ne zaznajo! Slednje se velikokrat izpostavlja na različnih internetnih straneh.

 

Velikost nano delcev ?

Sledeč podatek velja samo za napravo Ionic-Pulser ; v sveži(!) raztopini je velikost delcev pod 7 nm, od tega ca. 90% s cca. 1 nm. Podatki veljajo za vse postopke. Nerelevantna so navajanja, da se velikost permanentno spreminja navzgor! Po nekaj dneh ali celo urah so vrednosti popolnoma drugačne! Zaradi tega so navajanja na raznih internetnih straneh, da so "naši delci veliki samo 0,75nm" ipd. totalni nesmisel.


Kakšen je rok uporabe proizvedenega koloidnega srebra?

Koloidno srebro lahko skladiščite več mesecev. Vedita pa, da koncentracija s  časom kontinuirano pojenja. Prav tako se velikost "Cluster"-jev spreminja Zato priporočamo, da uporabljate koloidno srebro vedno sveže. Pri optimalnem skladiščenju lahko brez zadržkov uporabljate koloidno srebro najmanj 3 mesece.


Lahko z generatorjem Ionic-Pulser proizvajam koloidno zlato?

Ja lahko. Vendar se delci z elektrod iz zlata oddajajo mnogo bolj počasneje, kot pri srebru. Zato se podatki in navedbe v navodilih ne morejo prenašati na elektrode iz zlata.


Testiranje izdelka
Naprava Ionic-Pulser®  je bila testirana v različnih neodvisnih laboratorijih z uporabo ICP analitike (Iductively Coupled Plasma Atomic Emission Spectrometry) po DIN EN ISO 11885 in analitično ultra centrifugo.
Vsi rezultati se ujemajo s podanimi podatki proizvajalca.
Testiranje sta opravila med drugimi tudi gospod prof. Dr. med. R. Werner in gospod Dr. med. Zyganow, Institut für Energie-Medizinische Systeme e.V. (EMS Berlin), ki sta potrdila:

 

"... potrjujemo da so podatki podjetja Medionic (ki proizvaja Ionic Pulser) prej Jenkner Elektronik, pravilni. V testiranjih se je našla enaka koncentracija srebra, kot jo navaja proizvajalec."
(EMS Berlin international, 14.06.2005)

 

 

več informacij najedete na strani:

 

http://kolloidales-silber.org/